У Жовтих Водах чоловік задушив дружину ременем і жив у квартирі з тілом, яке вже розкладалося

У Жовтих Водах поліцейські затримали 43-річного підозрюваного у вбивстві цивільної дружини. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

"Ще 2 січня до поліції надійшло повідомлення про трупний запах в одній із квартир у Жовтих Водах. Судово-медичний експерт зафіксував природній процес розкладання", - йдеться у повідомленні.
24 січня було встановлено причину смерті потерпілої. Згідно висновків експертизи, смерть жінки наступила внаслідок механічної асфіксії.
"25 грудня близько 15:00 між подружжям виникла сварка. Під час конфлікту чоловік штовхнув жінку, накинув на шию ремінь та затягнув його. Після скоєного пішов з помешкання. Повернувшись додому, фігурант вирішив приховати злочин. Зловмисник перетягнув тіло жінки в іншу частину кімнати, де закидав його речами та коробками і майже тиждень мешкав у квартирі із загиблою", - розповіли моторошні подробиці у поліції.

За погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою фігуранту повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення