У зіткненні поліції з віруючими в Баку загинуло вісім чоловік - ЗМІ

 Interfax

Чотири жителя селища Нардаран в Баку і стільки ж поліцейських загинули в результаті збройного зіткнення в четвер, повідомляє журналіст телекомпанії ANS з посиланням на очевидців події.

Згідно з повідомленням, інцидент із застосуванням автоматів і гранат між силами поліції і віруючими стався в мечеті.

В даний час правоохоронні органи Азербайджану перекрили в'їзд в селище. Під посилений поліцейський контроль взята Сабунчінской міська клінічна лікарня, куди доставлені поранені в результаті зіткнення.

Раніше інформагентство Turan з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомило, що поліція провела в четвер операцію по затриманню відомого теолога Талі Багірзаде.

Між його прихильниками і поліцією виникло протистояння, в вартових правопорядку була кинута граната. Деякі люди отримали поранення.

За даними сайту Islamazeri.az, операція була проведена під час денного намазу, що викликало різке невдоволення віруючих. Наголошується, що крім Багірзаде затримано ще кілька людей.

Місцеві ЗМІ повідомляли, що в результаті інциденту загинуло від двох до чотирьох чоловік. Тим часом у районній лікарні агентству заявили про відсутність інформації про загиблих, зазначивши, що до них надійшли троє постраждалих. Вони були прооперовані і їхньому життю нічого не загрожує.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення