У зіткненнях в Тбілісі постраждали 240 осіб

 УНН

В ході розгону мітингу опозиції в Тбілісі 20 червня постраждали 160 учасників акції протесту і 80 поліцейських, повідомляє Перший канал грузинського телебачення з посиланням на Міністерство охорони здоров’я Грузії

“В цілому в стаціонар доставили 240 пацієнтів, 80 з яких поліцейські. У ці хвилини проводяться дві операції. Стан одного пацієнта залишається стабільно важким”, — сказав журналістам заступник міністра охорони здоров’я Заза Бохуа.

Він зазначив, що в даний час в різних тбіліських лікарнях залишаються 102 пацієнта. Більшість з них надійшли з травмами та травмами очей. Постраждалим проводяться необхідні дослідження, зазначив Бохуа.

Увечері в четвер у Тбілісі пройшла масштабна антиурядова акція, викликана виступом депутата Держдуми РФ Сергія Гаврилова в парламенті Грузії. Учасники вимагали відповідальності уряду, відставки міністра внутрішніх справ, голови парламенту і глави Служби Держбезпеки.

Влада відмовилася виконати ці вимоги, і ближче до півночі учасники мітингу спробували прорватися в будівлю парламенту. Поліція застосувала проти них сльозогінний газ і гумові кулі. Пізніше проти демонстрантів був мобілізований спецназ і задіяні водомети. У відповідь учасники акції кидали в правоохоронців каміння і палиці, забирали у них щити і каски.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення