У зоні АТО підірвався український рятувальник

 СЕГОДНЯ

Піротехнік Державної служби з надзвичайних ситуацій отримав поранення під час робіт з розмінування в зоні АТО. Про це в Facebook повідомляє прес-служба ДСНС.

"28 березня о 13:20 поблизу Донецької фільтрувальної станції в Ясинуватському районі, під час обстеження території на наявність вибухонебезпечних предметів, в результаті вибуху невідомого предмета отримав травми начальник групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Донецькій області Краснопьоров Анатолій Миколайович", – йдеться в повідомленні.

Потерпілий рятувальник доставлений в лікарню Авдіївки з діагнозом: перелом двох пальців правої руки і контузія. Зараз його стан стабільний.

Нагадаємо, Північноатлантичний альянс передав піротехнічним підрозділам Державної служби України з надзвичайних ситуацій обладнання для розмінування на 64 тис. євро.

Піротехніки отримали засоби індивідуального бронезахисту, сучасні металодетектори для пошуку вибухонебезпечних предметів та засоби забезпечення проведення робіт з розмінування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення