У зоні АТО затримали двох чоловіків за співробітництво з терористами

 прес-центр СБУ

Співробітники Служби безпеки України в районі проведення антитерористичної операції затримали двох чоловіків, які співпрацювали з терористичною організацією "ДНР". Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Зокрема, оперативники спецслужби затримали жителя Торецька Донецької області, який входив до інформаційної мережі одного з угрупувань терористів.

З'ясувалося, що зловмисник з серпня 2014 року передавав бойовикам інформацію про місця дислокації українських підрозділів через соціальні мережі.

За фактом справи відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.256 Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Також у Покровському районі Донецької області співробітники СБУ затримали чоловіка, який у травні 2014 року брав участь в підготовці і проведенні "референдуму ДНР".

Під час обшуку за місцем проживання затриманого правоохоронці вилучили боєприпаси до автоматичної зброї.

За фактом справи відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження з боєприпасами) Кримінального кодексу України. Розглядається можливість відкриття кримінального провадження за ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) КК України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення