Убити Захарченка: з'явилося зізнання підозрюваного у замаху на ватажка ''ДНР''

 Обозреватель

За підозрою у замаху на ватажка "ДНР" Олександра Захарченка затримали 40-річного жителя Донбасу Олександра Погорєлова (позивний "Легіонер").

Про це повідомляють інформаційні ресурси, підконтрольні терористам "ДНР". Зазначено, що його нібито завербував працівник СБУ, який поставив перед чоловіком завдання - "ліквідувати ватажка "ДНР".

Як заявив підозрюваний, місцем здійснення теракту нібито був обраний ресторан "Пушкін", у туалеті якого Погорєлов встановив вибуховий пристрій.

Погорєлов був затриманий ще у 2017 році, проте після того, як Захарчено був убитий у результаті вибуху в кафе "Сепар", з ним провели черговий допит, в ході якого він нібито зізнався, що знав про існування другої диверсійної групи, яка готувала теракт в іншому закладі.

За словами затриманого, там передбачалося використовувати нову систему дистанційного вибухового пристрою, здатну розпізнавати сигнал на відстані близько двох кілометрів, незважаючи на стіни, перекриття та інші наявні перешкоди.

Терористи стверджують, що вона була надана американськими спецслужбами, а її вартість нібито становить близько десяти тисяч доларів

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення