Убито 32 людини: Україна підозрює російського генерала у злочинах на Донбасі

Україна підозрює російського генерала у злочинах проти українського населення на Донбасі. Тільки з травня минулого року в зоні бойових дій зафіксовано 32 загибелі людей. Про це повідомляє штаб АТО.

Україна продовжує документувати факти збройної агресії Російської Федерації, в першу чергу обстріли населених пунктів і об'єктів цивільної інфраструктури на території Донецької та Луганської областей.

Внаслідок впродовж року на Донбасі загинули понад 30 людей і пошкоджено понад 200 житлових будинків. Одним з підозрюваних у цих злочинах значиться якийсь російський генерал.

"З травня минулого року прокурорсько-слідчими групами спільно з військовослужбовцями Збройних сил проведено більше сотні оглядів місць подій за фактами обстрілів. Допитано більше трьохсот свідків і потерпілих. Крім того, слідчими групами задокументовано загибель 32-х і поранення 25 осіб внаслідок ворожих обстрілів, пошкодження і руйнування 211 житлових будинків, 36 об'єктів цивільної інфраструктури і 12 транспортних засобів. Проведено більше 300 експертиз предметів, вилучених з місць подій. Досудовим розслідуванням встановлена причетність до скоєння злочинів проти українського населення 11 осіб. Одним з підозрюваних є генерал російської армії", – повідомляють військові

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення