Убивав дітей на язичницькі свята: на Кіровоградщині судять підозрюваного у ритуальних вбивствах (відео)

Експертиза визнала підозрюваного осудним, а прокурори і рідні жертв не мають сумнівів у провині чоловіка. Про це йдеться на сайті Українці Сьогодні

Підозрюваного у ритуальних вбивствах 46-річного Володимира Никитюка судять на Кіровоградщині. За версією слідства, чоловік убивав дітей на язичницькі свята, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

До зали суду підозрюваного завели під посиленою охороною. Чоловік помітно нервував і постійно ходив у “клітці” для підсудних. Своє провини він не визнав. “Ви самі розумієте, що людині, яка не має ні хати, ні родичів, важко дуже підтвердити, де вона була в якийсь момент, коли їй інкримінують дані злочини. Я даних злочинів не вчиняв”, – заявив він.

Між тим слідчі доводять, що влітку минулого року саме обвинувачуваний вбив щонайменше двох дітей. Доля ще одного хлопця, 14-річного Іллі Макарова, досі залишається невідомою. Чоловіка упіймали при спробі грабежу. У закинутому будинку, де він жив після дострокового звільнення за законом Савченко, слідчі знайшли речі вбитих і календар з позначками навпроти дат убивств. “Слідством доведено причетність і вину 46-річного волиняна у вбивстві 13-річного хлопчика та 21-річної дівчини. Крім того, на його рахунку розбійний напад та спроба вбивства ще однієї жінки”, – заявила речник обласної прокуратури Оксана Звенигородська.

Психіатри визнали Никитюка осудним і передали справу на судовий розгляд, який, втім, затягується. Під час першого ж засідання підсудний оголосив відвід колегії суддів і прокурору, бо вважає їх заангажованими. Таку поведінку рідні загиблого розцінюють, як знущання над ними. “Він себе визнає, що він бідний-нещасний. А нам тоді як? 13 років сину. Я його день у день ростила, і просто якийсь чоловік прийшов і його забрав. Він сидіти не хоче – а дитину мені хто поверне? Під нігтями в сина знайшли залишки його шкіри, по ДНК”, – обурена мати вбитого Оксана Зайцева.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення