Учасник штурму Капітолія знайдений мертвим

У США знайдений мертвим один з учасників штурму Капітолія, Крістофер Стентон Джорджія, який рився в ноутбуці Ненсі Пелосі. Про це в середу, 13 січня, повідомляє The Sun.

За даними ЗМІ, саме ця людина увірвалася в кабінет спікера палати представників США Ненсі Пелосі, опублікувавши фотографію її робочого столу, і вкрала ноутбук.

Зазначається, що тіло 53-річного Крістофера Стентона Джорджії знайшла його дружина в підвалі їхнього будинку в місті Альфарет. Вона тут же подзвонила в поліцію і розповіла, що бачить "дуже багато крові".

Медексперти визначили причину смерті як самогубство. На тілі виявили вогнепальне поранення грудної клітки. У будинку Джорджії знайшли дві напівавтоматичні гвинтівки.

До слова, сусіди описали померлого як добру і ввічливу людину. Відомо, що Джорджія працював в банку в штаті Північна Кароліна.

Видання повідомляє, що учаснику штурму Капітолія висунули звинувачення. Йому загрожувало максимальне покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін до 180 днів і/або штраф в розмірі тисячі доларів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення