Учасник зімбабвійського конкурсу «Містер потвора» засумнівався в компетентності суддів

 Lenta.ru

Учасник конкурсу на звання найпотворнішої людини в Зімбабве Вільям Масвіню , що зайняв у змаганні друге місце, звинуватив журі в упередженості. Про це повідомляє Daily Mail.

«Судді не були чесні, організатори повинні знайти нове журі, щоб провести конкурс вдруге. Я не програв», - заявив Масвіню, який вже тричі завойовував титул «Містер потвора».

Чоловік при цьому не уточнив, в чому полягала упередженість суддів. Конкурс за звання найпотворнішої людини проходив у столиці країни Хараре 21 листопада. У ній взяли участь 35 чоловік.

Перше місце дісталося безробітному зімбабвійцю Майсон Сере . Він заявив, що невимовно радий перемозі.

«Я хочу подякувати Бога за те, що я отримав цей титул, минулого разу я зайняв лише четверте місце. Також я хочу сказати спасибі суддям за те, що вони визнали мене переможцем», - зазначив він.

В якості призу Сере отримав 500 доларів. Нагорода для конкурсанта, який посів друге місце, склала 100 доларів. Найпотворнішу в країні людину щорічно обирають з 2009 року.

Daily Mail зазначає, що сума в 500 доларів є значною для Зімбабве, яка є однією з найбідніших держав Африки. У період з 2008 по 2009 рік країна пережила рекордну кризу: тоді, як повідомляє The Guardian з посиланням на офіційні дані, рівень інфляції становив 231 млн відсотків. Крім того, в 2008 році був досягнутий мінімальний рівень ВВП на душу населення - 345 доларів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення