Учасниці "Міс Всесвіт" ампутували ногу (фото)

Учасниці конкурсу краси "Міс Всесвіт", колумбійці Даніеллі Альварес ампутували ногу. Раніше дівчині видалили пухлину, яка перекривала артерію й перешкоджала кровообігу. Про це пише Daily Mail.

Як розповіла Даніелла, операція спровокувала ускладнення, після чого ногу довелося видалити. Дівчина показала на особистій сторінці в Instagram знімки з лікарняної палати, на яких зображена без кінцівки.

Водночас Альварес зазначила, що продовжує любити себе і своє тіло, як і раніше. У майбутньому вона планує встановити протез і далі вести активний спосіб життя: танцювати, бігати, кататися на велосипеді й плавати.

"Я люблю своє тіло так само, як і раніше. Я щаслива бути тут, у цьому світі, і переживу нові випробування. Ноги? Навіщо вони мені, якщо в мене є крила, щоб літати!" – висловилася красуня.

Відзначимо, Даніелла Альварес у 2011 році стала володаркою титулу "Міс Колумбія", а в 2012-му представляла країну на конкурсі "Міс Всесвіт". Зараз вона популярний блогер, за її сторінкою в Instagram стежать майже 2 млн фоловерів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення