Ударили ножем в грудну клітину: у столичній лікарні напали на пацієнта

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий поранив чоловіка у приміщенні лікарні. На місце події прибула слідчо-оперативна група районного управління поліції, оперативні співробітники та кінологи зі службовими собаками. Про це повідомляє місцева поліція.

Як розповів начальник слідчого відділу Шевченківського управління поліції Олександр Богатирчук, правоохоронці опитали заявника та розпочали пошуки нападника:

«По прибуттю на місце скоєння злочину ми з’ясували, що у медичному закладі до чоловіка підійшов раніше йому незнайомий та почав провокувати конфлікт, після чого ножем наніс удар в грудну клітину потерпілому. Далі правопорушник втік у невідомому напрямку. Задля його затримання усім нарядам поліції були надані прикмети нападника, оскільки він був з ножем та являв небезпеку для інших. Вже через годину ми його затримали за місцем проживання».

Киянина, 1975 року народження, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що він раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за нанесення тілесних ушкоджень та за зберігання наркотичних речовин.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення