Україна і Туреччина домовилися про посилення безпеки на Чорному морі

 РИА Новости

Україна і Туреччина домовилися про співпрацю для посилення безпеки акваторії Чорного моря, повідомила в четвер прес-служба державного оборонного концерну "Укроборонпром".

"Україна і Туреччина спільно побудують морську промисловість для посилення безпеки та захисту в акваторії Чорного моря. Цей напрямок буде одним з ключових аспектів співробітництва між країнами", - повідомили в прес-службі концерну.

Заступник гендиректора з зовнішньоекономічної діяльності "Укроборонпрому" Денис Гурак заявив, що підприємство взяло курс на залучення іноземних інвестицій в оборонно-промисловий комплекс (ОПК) держави.

Це обговорювалося на Turkey Defence Week 2015. Також повідомляється, що в ході заходів відбувся ряд стратегічних переговорів у рамках співпраці України із західними партнерами.

"Політика прозорості та відкритості державного концерну "Укроборонпром" спрямована на залучення іноземних інвестицій та розвиток вітчизняного ОПК за міжнародними стандартами. Насамперед, це забезпечить українське військо сучасним озброєнням і військовою технікою", - заявив він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення