Україна заборонила мовлення ще одного російського телеканалу

 РБК

В Україні заборонено мовлення ще одного російського телеканалу "Багатосерійне ТВ". Про це повідомили в прес-службі Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення

Національна рада, розглянувши на засіданні 5 листопада результати моніторингу телеканалу "Багатосерійного ТВ", вирішила вилучити його з переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення та законодавство України ", - йдеться в повідомленні.

Забороненими для розповсюдження на території України визнані російські "Перший канал. Всесвітня мережа", "РТР-планета", "НТВ-мир", Life News, Росія Сьогодні, "Росія-24", TVCI, "Росія-1", "НТВ", " ТНТ "та інші.

За останній рік Україна заборонила показ 376 російських фільмів і серіалів. Серед них телесеріали "Каменська 1", "Загін", "Спецкор відділу розслідувань", "Бандитський Петербург" та інші.

Крім заборони фільмів, міністерство культури України склало список російських діячив, які створюють загрозу національній безпеці України.

У списку 14 осіб, зокрема Олег Газманов, Йосип Кобзон, Валерія, Сергій Безруков, Михайло Боярський, Микола Расторгуєв, Іван Охлобистін, Михайло Пореченков, Григорій Лепс та інш

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення