Україні вказали на серйозні помилки в стосунках з режимом Путіна

 Апостроф

Позиція України стосовно Кремля могла б бути більш радикальною, можливо варто було б відмовитися від економічних і політичних відносин з режимом президента Володимира Путіна.

Про це розповів російський опозиційний політик Костянтин Боровий.

"Україна закликає до продовження санкцій, я чув про заклики до ембарго... Але сама Україна не йде на такі кроки - з економічних міркувань. Мені здається, це помилка. Позиція РНБО могла би бути твердішою, радикальнішою. Йдеться про військові злочини. І, по суті, Україна продовжує економічні та політичні відносини з режимом військових злочинців. Я думаю, Україна могла б у цьому сенсі показати приклад тій же Німеччині, що з військовими злочинцями не треба мати справи", - відзначає він.

На думку Борового, ці заходи, можливо, завдадуть економічних збитків Україні, однак політично вона від цього виграє.

Крім того, російський політик вважає, що варто також переглянути рівень дипломатичних відносин з РФ.

"Україна продовжує залишатися, до речі, членом СНД (Україна є державою-учасницею, але не членом СНД, а 2 травня президент Петро Порошенко заявив, що Україна припинить свою участь в координаційних органах Співдружності, -ред).

Я думаю, було би правильним переглянути не тільки це членство, але й рівень дипломатичних відносин з Росією - країною, яка здійснює агресію проти незалежної України. Грузія свого часу вжила формальних зусиль для виходу з СНД. Я думаю, що й для України настав час припинити всі відносини з союзом, де є злочинний путінський режим", - заявляє Боровий.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення