Українка розповіла, що побачила в аеропорту Стамбула після теракту (відео)

 СЕГОДНЯ

Після вибуху в стамбульському аеропорту приміщення було розбите, однак крові і трупів вже не було, але стали ретельніше оглядати багаж. Про це в ефірі телеканалу NewsOne розповіла українська пасажирка рейсу Ататюрк-Бориспіль Аліна.

За її словами, в аеропорту дуже допомагав українцям, які там знаходилися і чекали на свій рейс, заступник українського консула.

"Дуже багато людей просто так сиділи на газонах, чекали, коли аеропорт нарешті відкриють. Коли це сталося, люди просто почали бігти, намагаючись встигнути на свій рейс або дізнатися якусь інформацію. А це було досить складно. Однак на місці був заступник консула України, він нам дуже допомагав", – розповіла дівчина.

Вона розповіла, що побачив в аеропорту після теракту.

"Там, де був перший вибух – на першому поверсі – всі сліди ще були на місці: розбите скло, пошкоджені машини. Але тіл або крові ми не бачили. Це було пів на шосту ранку", – зазначила Аліна.

Дівчина каже, що після того, що сталося, стали більш ретельно оглядати багаж, а також більшість рейсів сильно затрималися і доводилося шукати альтернативні маршрути.

"Через це більшість рейсів затрималися на кілька годин. Наприклад, наш рейс був на шість годин, а вилетіли ми о восьмій. Також багато рейсів просто скасували. Пасажирам доводилося шукати альтернативні рейси. Затримки були на 3-4 години", – резюмувала дівчина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення