Українські депутати та міністри масово орендують житло в Києві за рахунок бюджету

 УНН

У травні кошти на компенсацію вартості оренди житла або проживання у готелі отримали на 2 депутата більше, ніж у квітні. Всього за рахунок бюджету квартири в столиці орендують 174 слуги народу. Про це повідомляють "Українські Новини".

У числі "одержувачів" - 174 депутатів Верховної Ради. Наприклад, в Блоці Петра Порошенка бюджетними коштами скористалися 63 з 142 депутатів, в тому числі заступник голови фракції Олексій Гончаренко.

У Народному фронті житло компенсували 42 з 81 депутата, в тому числі голові фракції Максиму Бурбаку та його заступнику Юрію Березі.

В Об'єднання Самопоміч 15 з 26 нардепів скористалися бюджетними коштами, в тому числі голова фракції Олег Березюк.

В Опозиційному блоці компенсацією оренди скористалися 12 з 44 членів, в тому числі голови фракції Олександр Вілкул. Також квартирну компенсацію отримали 13 з 41 позафракційних депутатів, 10 з 23 депутатів Партії Відродження, в тому числі Євген Геллер. У групі Воля Народу орендою за рахунок бюджету скористалися 5 з 19 депутатів.

Також компенсували вартість оренди 6 з 21 депутатів фракції Радикальної партії Олега Ляшка і 4 з 19 депутатів Батьківщини. Якщо говорити про уряд, то компенсацію в травні отримав віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв і голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення