Українські спортивні влоги в ютуб: топова добірка за грудень-2020

Влогерство в Україні хоча ще молоде, але вже має свою історію. Інфокава опублікувала першу кращу підбірку у категорії спорт та здорове життя:

SmooveUkraine

Баскетбольний ютуб журнал від Дмитра Кривенка. Дивіться випуск, як Дмитро зібрався на змагання та потрапив у карантинну ситуацію із короновірусом в ОАЕ.

Герої майданчиків

Ще один влог про баскетбол. Доволі гарно вийшов випуск із чемпіонкою світу з карате Анжелікою Терлюгою.

Від душі в душу

Це цікавий контент у стилі «питання-відповідь» не тільки про спортсменів. Випуск із найсильнішою людиною світу - 2020 Олексієм Новіковим слід переглянути усім любителям спорту та тим, хто прагне досягти цілей.

Зе інтерв'юер

Анатолій Анатоліч – відомий шоумен та майстер спілкування, неоднарозово піднімає кадри цікавих тем у свому влог-журналі. Про спорт і не тільки дивіться у новому випуску з міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим.

UA Sport Community

Незалежний влог, який піднімає актуальні теми з розвитку спорту в Україні як зі спортсменами, так і з очільниками федерацій та меценатами спорту. Про розвиток молодіжного спорту, зокрема BMX, дивіться у випуску.

Трендець

Найпопулярніший влог про футбол від Дмитра Поворознюка. Колишній журналіст спочатку став влогером, а згодом вирішив стати ще і футболістом рівненського «Вереса».

Спорт Провокатор

Ще один цікавий влог-канал про життя спортсменів від Івана Юрієвича. Ірина Блохіна – донька зіркової пари футболіста та гімнастки, зокрема розповіла як переїхала у США та знялась у голлівудському хіті «Пульт». Чому Ірина повернулась з Нью-Йорка у Київ та як підтримує розвиток художньої гімнастики в Україні – дивіться у новому відео влогу «Спорт Провокатор».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення