Українських туристів побили та пограбували на Занзібарі

На острові Занзібар невідомі побили громадян України і відібрали їхні цінні речі дорогою в готель. Про це в четвер, 7 січня, повідомила подруга однієї з постраждалих осіб у Facebook.

За словами пограбованих українських туристів, вони прибули на острів 5 січня. Відпочивальникам запропонували таксі до готелю.

"Ми погодилися і через деякий час поїхали. Приблизно через півгодини шляху водій раптово повертає вліво і зупиняється. До машини підходять кілька хлопців і починають на підвищених тонах розмовляти. Водій ховається. Потім грабіжники проникають у машину, погрожують, б'ють, забирають усе цінне і вимагають пінкод від кредитних карт, погрожуючи розправою", - зазначено в повідомленні.

У результаті постраждалі залишилися біля дороги "без телефонів, ноутбуків, з порожньою кредитною карткою і 100$ на ночівлю і зворотний шлях додому". При цьому вартість вкраденого майна оцінюється у шість тисяч доларів.

Як повідомляється, через добу після заяви в місцеву поліцію про те, що трапилося, правоохоронці знайшли машину таксі і водія. У зв'язку із цим туристи чекають якнайшвидшого вирішення питання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення