Український баскетболіст впав у кому після падіння з велосипеда

 Обозреватель

Відомий український баскетболіст Вищої ліги України Сергій М'ясоєдов отримав важку травму, в результаті якої впав в кому.

16 травня 25-річний гравець впав з велосипеда і звернувся в лікарню, скаржачись на сильний біль в ключиці. Уже в клініці Мясоєдов знепритомнів і впав у кому. Лікарі діагностували у нього внутричерепную гематому голови.

"Ситуація дуже важка. Сьогодні о 12:00 була зроблена комп'ютерна томографія. На щастя, її аналіз показав, що гематома не збільшилася, але стан дуже важкий. Все залежить від найближчих днів. Ми підключили керівництво міста, яке допомагає. Великі надії на молодий організм Сергія, якому потрібно витримати навантаження ", – цитує пресслужба ФБУ президента Запорізької федерації баскетболу Валерія Елькінсона.

Сергій Мясоєдов на прізвисько "Комар" - багаторазовий учасник та переможець слем - данк- контестов високого рівня, брав участь у Матчі Зірок Суперліги та інших топівентах. У Вищій баскетбольній лізі України форвард виступав за "Запоріжжя- 2", "Інваспорт" з Дніпра і запорізький "Металург".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення