Український військовий фрегат провів бойові навчання: опубліковано потужне відео

Флагман ВМС України "Гетьман Сагайдачний" виконав комплекс бойових вправ у відкритому морі з використання корабельної гармати і шестиствольних артилерійських установок. Про це повідомили в прес-службі Міністерства оборони, опублікувавши відео навчань.

Як сказано в повідомленні, після виходу у відкрите море екіпаж провів комплекс бойових навчань і тренувань з протидиверсійної оборони, боротьби за живучість, тактичного маневрування, відпрацював елементи штурманської прокладки курсу і навігаційного орієнтування за допомогою сучасних комп'ютерних технологій.

Під час заходів з підводної протидиверсійної оборони на незахищеному рейді було виконано практичне гранатометання по плаваючих цілях умовного противника.

На другий день навчань військові моряки на морському полігоні виконали комплекс бойових вправ, застосовуючи потужну корабельну гармату АК-100 і шестиствольні артилерійські установки лівого і правого борту АК-630.

"Умовного противника імітували спеціальні берегові і морські мішені. За кілька секунд умовну ціль уражена", - сказано в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення