Український волейболіст Самодай, який продався Путіну, зараз у Литві заробляє як "український біженець": фотофакт

Колишній гравець національної збірної України з пляжного волейболу Валерій Самодай, який у 2016 році змінив українське громадянство на російське, знову "перевзувся". Ще 9 травня він їздив до Туреччини з російським паспортом в якості тренера з пляжного волейболу, а нині він у Литві заробляє як українець. У волейбольному світі спалахнув скандал, адже зрадник Самодай, який мовчить про війну Росії проти України, використав у своїй рекламі фото з чемпіоном світу з України Сергієм Поповим.

Очевидно, волейболіст Самодай зрозумів, що зараз йому вигідніше бути "українцем", адже внаслідок потужних економічних санкцій проти Росії, введених після розв’язання повномасштабної війни в Україні, у нього як спортсмена просто немає майбутнього в країні-агресорці.

Чемпіон світу серед юніорів і чемпіон Європи Сергій Попов у Facebook розповів, що вчора побачив у мережі давнє фото, на якому він поруч із Самодаєм після одного з чемпіонатів. Їхнє спільне фото перебіжчик Самодай використав як свою рекламу в Литві, де зараз працює тренером, проте нелегально.

"Я не давав свій дозвіл на цю рекламу!", - з обуренням наголошує Сергій Попов.

У колі українських волейболістів до Самодая ставляться з великою неповагою. Адже після 24 лютого, коли Росія почала бомбардувати одночасно всю Україну, цей зрадник півтора місяця мовчав, очікуючи на розвиток ситуації.

"І коли зрозумів, що росія у ж*пі, згадав про Україну. Дістав із загашника український паспорт і як "український біженець" поїхав працювати до Литви тренером. Вершиною егоїзму було проводити, до того як поїхав у Литву, кемп у Туреччині з росіянами на 9 травня, коли бомбили Україну!", - розповів Сергій Попов.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення