Український волонтер підірвала мережі постом про байдужість до росіян

 Апостроф

Волонтер Богдана Ярова розповів про трансформації своїх почуттів по відношенню до жителів РФ.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Ще на початку вторгнення країни - сусіда, в ті моменти, коли я виїжджала за межі країни і стикалася з росіянами, я відчувала в різний час різні почуття. Спочатку злість. Потім ненависть", - зазначила волонтер.

Вона розповіла, що в готелі, де вона живе, діти російських туристів грали в бандерівців, вживаючи значне вираз нецензурної лексики.

"Я напружувалася і зрозуміла, що слухати це тиждень я не збираюся, знайшла групу дорослих, до яких належали ці діти і через "*бвашуматьс*ка , ще почую один мат на пляжі викличу поліцію та охорону готелю", пояснила, що не має наміру слухати гри їх дітей. Я не стала навіть про бандерівців говорити. Навіщо пояснювати своєму патогенного стафілококу, що не потрібно розмножуватися? Він не зрозуміє. Почали вітатися кожен день", - пише Ярова.

"Другий епізод у мене був у тренажерному залі, де спортивний дідусь (треба віддати йому належне) сказав мені, що я не систематично займаюся, напевно, тому що з Москви. А потрібно систематично. Почувши: "Я з Києва. Мені колись систематично, весь час йде на приготування російськомовних немовлят", замовк і більше зі мною не говорив", - додала вона.

"Зрозуміє стафілокок, що, розмножуючись, він викликає запалення? Ні, не зрозуміє. Чекаю я зараз усвідомлення і жалю? Ні, не очікую. Як і не очікую від стафілокока в моєму організмі розуміння, що при його розмноженні я хворію. Немає. Я можу тільки загартовуватися і тренувати свій імунітет, і тримати інфекцію під контролем", - підсумувала волонтер.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення