Українці масово здають квитки на потяги

Залізничний перевізник ДП "Укрзалізниця" з 11 по 15 березня повернула пасажирам 303 тисячі квитків на суму 86,6 млн грн. Таку інформацію надали в прес-службі перевізника.

В "Укрзалізниці" уточнили, що повертають пасажирам повну вартість квитка після повернення. Також зазначається, що розрахунок за повернутий квиток проводиться в термін до 30 днів з заявки.

"Укрзалізниця компенсує пасажирам 100% вартості проїзного документа на всі скасовані через карантин міжнародні потяги", - запевнили в компанії.

У перевізнику уточнили, яким чином проводяться повернення - пасажиру слід звернутися в касу або через онлайн-сервіс. Якщо ж в касі не виявиться коштів, то пасажир може їх забрати в будь-який час протягом півроку.

"Для повернення коштів за невикористані квитки, придбані в касах, потрібно звернутися в будь-яку залізничну касу. Пасажиру відразу повертають кошти, крім випадків, коли відсутня достатня кількість готівки. В такому випадку гаситься квиток, і пасажир може звернутися за своїми коштами в будь-який зручний день протягом 6 місяців. При цьому кошти повертаються протягом 3-5 днів з моменту звернення пасажира", - йдеться в повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення