Українці посміялися над поведінкою Арсена Авакова на засіданні Кабміну (відео)

Відомий українські політик і глава МВС продезінфікував руки і взявся за заборонене заняття - він вирішив пограти на телефоні

Повідомляється, що даний епізод можна побачити на відеоролику, на якому зображено засідання Кабінету міністрів України від 18 березня 2020 року. Воно велося новим прем'єром Денисом Шмигаль і присвячувалося проблемі поширення китайського коронавірусу в країні.

Так, на 16-ій хвилині відео можна помітити, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вирішив обробити свої руки антисептиком. Потім глава МВС взяв в руки смартфон, на екрані якого видніється дивне зображення, яке дуже схоже на якусь мобільну гру. Передбачається, що на екрані видніється щось схоже на вигляд зверху, який присутній у багатьох мобільних іграх. Наприклад, покрокових стратегіях або різних так званих «фермах».

Після цього видно, що Аваков щось робить на своєму смартфоні, але екрану не видно. Швидше за все, він вирішив пограти в гру прямо під час засідання. Однак знайти докази цього дуже важко.

Може бути, на екрані була показана реклама гри, або додаток запустилось випадково. Іноді таке трапляється, що під час реклами ігр показують геймплей з них.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення