Українців, чиї тіла знайшли на Балі, отруїли

Двоє українців, чиї тіла були знайдені на Балі в кінці квітня, могли померти в результаті отруєння. В їх крові були знайдені сліди метанолу і етанолу. Про це в п'ятницю, 22 травня, розповів директор департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

"Виходячи з результатів проведених аналізів, в крові померлих було виявлено вміст метанолу і етанолу, що може свідчити про факт отруєння українців", - сказав працівник дипмісії.

За його словами, слідчі острова Балі повторно оглянули місце, де були виявлені тіла, і знайшли додаткові речові докази, які відправили на експертизу.

Нагадаємо, поліція острова Балі, де залишається багато українських туристів, з'ясовує причину смерті двох українських громадян, чиї тіла були знайдені в районі Кедонганан Бадунг ввечері 28 квітня. Згідно з повідомленнями, тіла після знаходження обприскали дезінфікуючими засобами, перш ніж доставити їх в лікарню. У поліції заявили, що в якості запобіжного заходу покійні були евакуйовані за протоколом COVID-19. Ознак насильства на тілах немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення