Українців із вагону поїзда "Київ-Москва", що відправили на карантин, оглянули лікарі

 УНН

З 13 громадян України, що перебували у вагоні поїзда "Київ-Москва", який залишили на карантин через громадянку Китаю з високою температурою, п'ятеро пройшли обстеження у лікарні міста Брянськ, решта залишається на карантині у вагоні на станції ”Сузємка” Брянської області. Про це повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

“Відомо, що п’ятеро у лікарні міста Брянськ пройшли обстеження, вірусу в крові не виявлено, решта вісім (шість пасажирів та двоє провідників) — у вагоні. Вагон перебуває на станції „Сузємка“ Брянської області”, — розповів Погорельцев.

З його слів, з усіма громадянами консульськими посадовими особами було проведено телефонні розмови. Жодних прохань до посольства наразі висловлено не було.

“Рішення щодо подальшого пересування громадян буде прийматися після завершення обстеження китайської громадянки, не раніше 20:00 за Києвом”, — додав він.

Як повідомляв УНН, раніше з’явилась інформація про те, що пасажирку із симптомами респіраторного захворювання виявлено під час проходження митно-прикордонного контролю на залізничній станції Суземка (РФ). З метою виключення підозри на коронавірус, вагон поїзда, у якому подорожувала китаянка, було відчеплено на станції Брянськ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення