Україну накриють дощі, грози та град: з’явився оновлений прогноз погоди

У найближчі три дні Україну накриють теплі літні дощі, місцями очікуються грози. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Понеділок в Україні обіцяє бути дощовим. Дощі принесе північно-східний циклон, який вивертається, тягнеться фронтами до західного циклону, який зараз перебуває над Німеччиною. Дощі в більшості областей України будуть помірними, десь може линути сильніше, десь пройдуть невеликі. За прогнозами, завтра очікуються грози - найбільшу їхню ймовірність можна подивитися на карті. При грозах може рвонути вітер і навіть сипнути градом", - розповіла Наталка Діденко.

Температура повітря у більшості областей України вдень у понеділок коливатиметься в межах +19+24 градусів, на Сумщині та в Приазов'ї +17+20 градусів, у дощах буде свіжіше на 2-4 градуси.

"Кияни! Парасолі завтра візьміть. Бо ранок ще може збити з пантелику сонечком, але вдень ймовірність дощу з грозою - велика. Максимальна столична температура повітря 7 червня очікується +20+22 градуси, під час дощу зниження на 2-3 градуси", - звернулась до жителів столиці синоптикиня.

Загалом, прийдешній тиждень буде вологим та теплим.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення