"Умисне вбивство": нардепа, якого зі скандалом виключили з провладної партії, знайшли мертвим (фото)

Депутат Антон Поляков помер 8 жовтня у столиці при загадкових обставинах.

Як повідомляє Pavlovsky News, чоловіку стало зле на задньому сидінні таксі. Зазначається, що правоохоронці зупинили машину через порушення правил дорожнього руху і побачили в ній людину, якій було погано. Патрульні викликали швидку, але допомогти нардепу медики вже не змогли. За даними видання, попередньою, чоловік був або п'яний, або під дією наркотиків.

Інформацію про загибель депутата підтвердили у поліції.

"Сьогодні, 8 жовтня, до поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова-народного депутата України. Оперативний черговий негайно направив на місце події слідчо-оперативну групу та інші профільні служби. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть", – зазначили правоохоронці.

За даними "Правда Качури", тіло направлено на судово-медичну і токсикологічну експертизу.

Увага, фото 18+!

Поки що відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "Природна смерть". Тривають слідчі дії.

2 вересня 2020 року нардепа Полякова побили невідомі, тоді він заявив, про те що інший депутат нібито "замовив" його кримінальному авторитету.

Відомо, що Полякова виключили зі складу партії "СН" зі скандалом. Чоловік заявив, що не може перебувати в партії, де є "кнопкодави, порохоботи, любителі "рішалова" і керівники, які до цього причетні і все це покривають".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення