Умисне вбивство: стало відомо чия родина загинула на Житомирщині при загадкових обставинах (відео)

Літня жінка та дві її доньки, які загинули на Житомирщині з невідомих причин виявилися рідними учасника "Голосу країни" Богдана Мухи.

Як повідомляє ТСН, Богдан приїхав з Києва у рідний Коростень, щойно дізнався що померла мама. А потрапив одразу на три похорони.

48-річна мати Богдана Оксана померла у будинку чоловіка, за яким доглядала, але ще раніше їй стало зле. Чоловік викликав швидку, але медики лише констатували смерть жінки. Коли прийшли до квартири небіжчиці, аби підготуватися до похорону, двері їм ніхто не відчинив. Згодом знайшли тіла ще двох жінок-матері Оксани та її сестри.

У помешканні знайшли залишки грибів, якими жінок пригостив знайомий.

Згорьований Богдан каже, що не розуміє, чому ніхто з трьох дорослих жінок, при перших симптомах отруєння не викликав швидку.

"Для мене це загадка, бо бабуся медик", - каже учасник "Голосу країни" Богдан Муха.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею навмисне вбивство.

Як повідомляли правоохоронці, трагедія сталася 19 вересня.

Богдан став учасником музикального шоу "Голос країни-11" з піснею "Show must go on" і повернув до себе всі 4 крісла зіркових суддів. Хлопець, довго не вагаючись, обрав команду Олега Винника.

Співак зворушливо попрощався з мамою, написавши для неї останні слова в своєму Instagram у день її смерті.

"Ти показала мені, що насправді є важливим, і наскільки я у своїх справах, у саморозвитку, в амбіціях, у музиці забув про головні та прості речі. Переосмислення. Друзі, не видаляю Instagram тільки через повагу до моєї аудиторії, буду рідко, але у справі. Люблю тебе такою, як ти є", – написав хлопець.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення