Уперше зґвалтував у 5 років: затримано батька, який протягом 6 років знущався над рідною донькою

У столиці взято під варту чоловіка за розбещення та вчинення сексуального насильства відносно малолітньої доньки.

Відомо, що після розлучення батьків дівчинка їздила до тата в Миколаївську область, де він її ґвалтував. Так тривало 6 років. Постраждала наважилася розповісти матері про це лише після переїзду з Миколаївщини до Києва. Педофілу зараз 39 років.

"Починаючи з 2014 року і упродовж шести років чоловік вчиняв насильницькі дії сексуального характеру відносно своєї доньки, якій на той час було п’ять років. Подружжя розлучилось і дівчинка проживала з мамою. При цьому батько часто забирав її до себе на деякий час. Лише у чотирнадцятирічному віці дитина наважилась розповісти про це дорослим", - повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Слідчі Голосіївського управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили про підозру 39-річному чоловіку за:

  • ч. 4 ст. 153 - сексуальне насильство,
  • ч. 2 ст. 155 - вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, вчинені близькими родичами або членами сім’ї,
  • ч. 2 ст.156 - розбещення неповнолітніх, вчинене щодо малолітньої особи членами сім’ї чи близькими родичами Кримінального кодексу України.

Фігуранту вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до 10 років. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення