Ураган "Дельта" залишив без світла понад 600 тисяч американців (фото, відео)

Потужний ураган "Дельта", який вирував в Мексиці, досяг узбережжя американського штату Луїзіана, зриваючи дахи з будинків, трощачи лінії електропередач і вивертаючи з корінням дерева. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на cbsnews.

На шляху шторму виявилися майже 11 мільйонів чоловік, які проживають в штатах Техас, Луїзіана і Міссісіпі. Станом на 10 жовтня, було зафіксовано понад 600 тисяч відключень електроенергії в згаданих штатах. Вщухає шторм продовжує рухатися далі вглиб країни.

Пориви вітру під час урагану досягали швидкості 138 км / ч. Шквал виривав стовпи і дерева, трощив будови, зривав дахи і переривав комунікації. Високі хвилі морського шторму обрушилися на узбережжі, а піднялася вода підтопила сусідні будівлі.

Понад 330 тисяч будинків і підприємств залишилися без електрики. Багато з них отримали електропостачання зовсім недавно - комунікації обірвав ураган "Лаура" всього шість тижнів тому. По місту розлетілися шматки брезенту, якими були закриті ушкодження від минулого удару стихії. Близько 9,5 тисячі людей були евакуйовані і вирушили в притулку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення