Ураган зніс дах багатоповерхівки у Казахстані: момент потрапив на відео

Північ Казахстану у вівторок, 7 квітня, несподівано накрила потужна буря. Через негоду жителі декількох міст залишилися без води, електрики і тепла, а будинки – без дахів.

Зокрема, штормовий вітер до 30 метрів за секунду, дощ і сніг спіткали велику частину Костанайської і Акмолинської областей, повідомляє Tengrinews.kz.

"У Кокшетау через сильний вітер трапився частковий зрив покрівлі п'ятиповерхового житлового будинку. Площа зриву становила 700 квадратних метрів. Жертв і постраждалих немає. Силами місцевих виконавчих органів та ДНС області проводяться роботи з розбору конструкцій", – йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що в деяких районах міста трапилося пошкодження покрівель чотирьох житлових будинків, двох адміністративних будівель, 10 павільйонів зупинок, чотирьох рекламних конструкцій. Крім цього, буря повалила й декілька дерев.

За словами синоптиків, зміна погоди пов'язана із зіткненням холодних і теплих повітряних мас. На 8 квітня в Акмолинській області Казахстану оголосили штормове попередження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення