Усе – через жінку: ревнивець спустив зі сходів знайомого і дуже сильно побив

У столиці судитимуть уродженця Кіровоградщини за побиття знайомого. Між чоловіками існував довготривалий конфлікт на ґрунті ревнощів до їх спільної знайомої. Про це повідомили у Поліції Києва.

"Подія трапилась у грудні минулого року. Тоді до Подільського управління поліції надійшло повідомлення про конфлікт біля кафе на вулиці Галицькій. Потерпілий відпочивав у кафе разом із своїми друзями. Через деякий час чоловік вийшов на вулицю та зустрів свого знайомого, в якого попросив цигарку. Оскільки між чоловіками існував довготривалий конфлікт, то зловмисник, не вагаючись, одразу вдарив свого опонента рукою в обличчя, від чого останній втратив рівновагу та впав зі східців. На скоєному порушник не зупинився та ще декілька раз вдарив чоловіка ногою по голові та тулубу, завдавши знайомому тяжких тілесних ушкоджень", - розповіли у Відділі комунікації поліції Києва.

Працівники карного розшуку встановили, що до побиття киянина причетний 42-річний уродженець Кіровоградської області, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за умисне вбивство.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом для прийняття рішення до Подільського районного суду міста Києва.

До оголошення вироку підозрюваний перебуватиме під вартою. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення