Уся квартира у крові: чоловік відгамселив і задушив дружину, а потім скоїв самогубство

У білоруському Гродно чоловік убив свою дружину, а потім наклав на себе руки. Слідчий комітет розповів про розслідування кримінальної справи.

За даними слідства, вранці 18 березня пенсіонерка із Гродно вирушила до будинку своєї 44-річної доньки, оскільки остання не відповідала на її дзвінки. Коли вона увійшла до оселі, то побачила в одній із кімнат на підлозі тіло доньки, на обличчі та шиї якої були численні садна і гематоми, а в іншій — труп 51-річного зятя.

Слідчі встановили, що 44-річна жінка перестала виходити на зв'язок із вечора 16 березня. Тривогу забили її дочки, які живуть за кордоном, саме вони попросили бабусю відвідати батьків.

За однією з версій слідства, чоловік побив жінку, а потім задушив. Він спочатку спробував приховати сліди злочину, про що свідчать виявлені у ванній кімнаті, у тому числі й у пральній машині, закривавлені речі, а також замиті сліди крові на килимі в кімнаті. Але зрештою душогуб скоїв самогубство.

З'ясувалося, що незадовго до того, що сталося між подружжям, був конфлікт. Однак після цього вони помирилися і продовжили проживати спільно.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення