Уся поламана, навіть кістки черепа: у Кривому Розі водій на "зебрі" зніс дівчину, покинуте авто знайшли зі шматом куртки на капоті (відео)

У Кривому Розі сьогодні вночі автомобіль Ford Fusion збив дівчину просто на пішохідному переході. Аварія сталась у районі "Сходу". Дівчина отримала дуже тяжкі травми, вона у реанімації. Водій втік, але на ранок авто таки знайшли. Водій навіть не зняв з понівеченого металу шмат куртки жертви.

"У постраждалої перелом кісток черепа, сильна травма мозку, пошкоджені внутрішні органи, серйозні переломи тіла. Нині вона у реанімації, за її життя борються лікарі", - повідомляє телеграм-канал "Свої. Кривий Ріг".

Потерпілу доправили до міської лікарні №2. Їй 27 років, вона працює косметологом в одному із салонів Кривого Рогу.

Водій з місця аварії втік. На ранок припаркований розбитий Ford Fusion знайшли у дворі будинку по Металургів, 15. На крилі машини залишився шмат куртки, в яку була одягнена дівчина-пішохід. У кишені й досі залишились навушники та захисна маска.

Наразі поліцейські шукають водія і очевидців аварії.

"Якщо хтось був близько 00:40 в районі "Сходу"/"Соцміста" і бачив, що сталося, дзвоніть слідчому Дмитру Пікалову 067 106 11 91", - йдеться у дописі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення