Утримувала в кімнаті готелю 7-річного хлопчика: на Криті проти білоруски порушили кримінальну справу

У курортному місті Ретімнон на Криті громадянка Білорусі стала фігуранткою кримінальної справи. Її звинуватили у викраденні 7-річної дитини, пише білоруське видання Зеркало.

Інцидент стався в одному з готелів 31 липня. На 47-річну жінку, яку визнали співробітницею готелю, поскаржилася родина відпочиваючих. За їхніми словами, вона заманила їхнього 7-річного сина безалкогольним напоєм та утримувала у своїй кімнаті близько години проти його волі. Коли жінка вийшла, щоб повернутися на свою посаду, дитина втекла з кімнати, знайшла своїх стривожених батьків, які вже шукали її, і все їм розповіла. До готелю викликали поліцію.

Адвокат білоруски стверджує, що сталось непорозуміння. Як пояснила жінка, вона знайшла дитину одну і дбала про неї, доки не з'явилися батьки. За її словами, вона побачила хлопчика одного у басейні та забрала до себе в номер, доки не знайдуться батьки.

1 серпня білоруску доставили до прокурора, проти неї було порушено кримінальну справу про викрадення неповнолітнього. Але, за словами адвоката, родина хлопчика не хоче кримінального переслідування жінки.

Наступного дня громадянка Білорусі вибачилася перед слідчим і прокурором. Вона розповіла, що в готелі їй дав притулок друг, який там працював, і повторила, що не хотіла завдати шкоди дитині.

Жінку в результаті відпустили під підписку про невиїзд та зобов'язання про явку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення