В аеропорту "Бориспіль"​ виявили кілька величезних валіз, повних наркотиків (фото)​

В аеропорту "Бориспіль" у громадянина Кувейту вилучили понад 56 тисяч капсул медичного препарату "Лірика", який під час неконтрольованого вживання стає наркотиком. Про це повідомили у Державній митній службі.

"34-річний іноземець намагався вивезти валізу з препаратом з України до Стамбулу. У дорожніх валізах пасажира, який прямував через "зелений коридор", серед особистих речей було 56 тисяч капсул медичного препарату "Лірика" (прегабалін) торгового бренду Pfizer. Для економії місця чоловік спакував ліки без заводського пакування", - йдеться у повідомленні.

Препарат "Лірика" виписують лише за рецептом. Відповідь на запитання – як така кількість препарату опинилася у мешканця однієї з країн Перської затоки – залишається відкритою. Проте це вже не перша незаконна спроба вивезення громадянами Кувейту даного препарату у значних кількостях, зафіксована київськими митниками протягом року.

Київська митниця склала протокол про порушення митних правил за ст. 471 Митного кодексу України (порушення порядку проходження "зеленим коридором"). Препарат у чоловіка вилучили.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення