В Англії мати 13 дітей наклала на себе руки (фото)

У Великобританії поліцейські виявили тіло багатодітної матері і учасниці телешоу "Моя незвичайна вагітність" 43-річної Менді Гарднер. Про це пише The Sun.

Уточнюється, що жінка померла ще 7 квітня, однак близькі вирішили розповісти про це тільки зараз.

"Жінку, яка є матір'ю 13 дітей і учасницею телепроекту" Неймовірні вагітності ", виявили в лісі недалеко від власного будинку в місті Вортінг. Співробітники правоохоронних органів встановили, що Гарднер наклала на себе руки", - йдеться в повідомленні.

Під час розслідування стало відомо, що незадовго перед трагедією багатодітна мама висловлювала думки про бажання накласти на себе руки, у неї були "особисті проблеми".

Зазначається, що Гарднер разом з чоловіком стала учасницею проекту телеканалу TLC у 2016 році, у якому вони розповідали про своє життя і батьківські турботи. Тоді у пари було 11 дітей, а жінка була вагітна ще одним малюком.

"Бувають часи, коли це може бути абсолютним бедламом: собаки, що бігають навколо, діти, які ганяються за собаками, дорослі, які ганяються за дітьми, які ганяються за собаками! В моєму будинку безумство - це нормально. Проміняла б я це на спокійне життя? Ні", - говорила вона.

Два роки тому багатодітна мама народила свою останню, 13-ту дитину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення