В Австралії знайшли послання в пляшці про човен, який терпить лихо

 ABC

В Австралії туристи знайшли на пляжі Potato Point (штат Новий Південний Уельс), запечатане в пляшку послання-SOS, в якому йдеться про човен, який терпить лихо. Про це у вівторок, 12 січня, повідомляє Australian Broadcasting Corporation (ABC).

«SOS, ми сіли на мілину. Їжі вистачить на кілька днів. Паливо скінчилося. Не знаємо, на скільки нам вистачить води. Надішліть допомогу. Нам страшно», — йдеться в листі, датованому 2 січня.

У листі також вказані два імені — чоловіче і жіноче — і приблизні координати місцезнаходження човна. Якщо вірити цим даним, то судно зазнало лиха в районі острова Монтагю. ABC зазначає, що австралійські рятувальники приступили до пошукової операції. За допомогою вертольота вони обстежили берегову лінію між містами Броули і Бермангуи, однак пошуки не дали результатів. Між тим сержант Стів Уінслоу (Steve Winslow) з водної поліції міста Іден заявив, що рятувальники вичерпали пошукові можливості і все вказує на те, що послання є фейком. За його словами, враховуючи течію води, пляшку повинно було викинути на берег через день або два після того, як записка була відправлена. Крім того, Уінслоу розповів, що поліцейські перевірили імена, зазначені в листі, однак, не знайшли їх у базах даних.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення