В Азербайджані ракета влучила в багатоквартирний будинок (фото, відео)

У ніч на неділю внаслідок ракетного обстрілу Гянджі - другого за розміром міста Азербайджану - загинули п'ять мирних жителів і ще 28 були поранені. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на генпрокуратуру Азербайджану.

"Внаслідок ракетного обстрілу близько 2:00 (за місцевим часом, 01:00 за Києвом) 11 жовтня міста Гянджа, розташованого на великій відстані від фронтової зони, загинули п'ятеро людей, поранені 28", - відзначили в генпрокуратурі країни.

Ракета влучила в багатоквартирний будинок у центрі міста і повністю його зруйнувала.

Також Баку звинуватив Єреван у ракетному обстрілі міста Мінгячевір, де розташована найбільша теплоелектростанція на Південному Кавказі.

"Близько 4-ї години ранку озброєні сили противника обстріляли ракетами Мінгячевір, велике промислове місто, розташоване більш ніж за 100 км від лінії фронту, цілили по Мінгячевірській ГЕС, найбільшій теплоелектростанції на Південному Кавказі. Ракети були знешкоджені силами ППО нашої Армії. Прокуратура проводить необхідні слідчі заходи з огляду місця події", - повідомила генпрокуратура Азербайджану.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення