В Черкасах чоловік зґвалтував неповнолітню доньку співмешканки

Черкаською місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно 46-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої доньки своєї співмешканки. Про це повідомляє прес-служба Черкаської прокуратури.

“Черкаською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування відносно зловмисника, причетного до вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2, ч. 3 ст. 152 (вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи без добровільної згоди потерпілої особи (зґвалтування), вчинене щодо неповнолітньої особи) Кримінального кодексу України. Досудовим розслідуванням встановлено, що 46 — річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись за місцем свого проживання разом із неповнолітньою донькою своєї співмешканки, скориставшись відсутністю вдома співмешканки, зґвалтував неповнолітню”, — йдеться у повідомленні.

Чоловікові повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті. За вчинення вказаних кримінальних правопорушень зловмиснику загрожує покарання до 12 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення