"В день вбивства втратив матір": сусіди підозрюваного розповіли про трагедію у Києві

 Обозреватель

Мешканці будинку, де сталася трагедія, вважають, що вбивця може повернутися.

Жорстоке вбивство жінки у ліфті шокувало і неабияк налякало киян. За попередніми даними, злочинець завдавав ударів ножем і молотком, які згодом були виявлені правоохоронцями. Надзвичайна подія сталася на восьмому поверсі будинку №41 по проспекту Глушкова. На сторінці "Києва Оперативного" було опубліковано фото і дані людини, підозрюваної у звірячому вбивстві - 40-річного Олександра Т.

Поліція займається пошуками злочинця, який зник. Будинок складається з кількох корпусів, багато наскрізних проходів, арок, через які вбивця міг утекти

Тим часом місцеві жителі налякані, оскільки вважають, що "неадекват може повернутися і вчинити новий злочин". Страх зрозумілий - підозрюваний у вбивстві є жителем даного будинку.

"Я добре його знаю. Олександр завжди був замкнений, ні з ким не спілкувався, при зустрічі ні здрастуйте, ні до побачення. Він ніде не працював, його просто ніде не приймали на роботу. Сім'ї у нього не було, в квартирі жив із матір'ю", - розповіла одна з жительок будинку.

Коли в соцмережах з'явилося фото підозрюваного, в коментарях відписалися люди, які нібито знали Олександра. Вони кажуть, що він не справляв враження адекватної людини.

"Знаю цього штриха, живу на Теремках. Його мати працювала у школі №269. Воно хворе ходило завжди, по ньому видно", - написала у Facebook користувач Тетяна

"Я його з 1992 року теж знаю. Кличка була Цой - він нам пісні Цоя співав за сигарету", - зазначив Pavel M.

На думку місцевих жителів, Олександр міг піти на вбивство в результаті сильного стресу.

"В день вбивства у Олександра померла мати. Раніше він втратив сестру і батька. Думаю, що смерть матері викликала у нього стрес", - розповіла мешканка будинку.

65-річна Євгенія Марчук, про яку сусіди тепло відгукуються, жила в сусідній квартирі з підозрюваним. Що могло так сильно розлютити чоловіка - має з'ясувати слідство.

"Кажуть, що жінка хотіла допомогти йому, бо думала, що цей індивід не зможе нічого самостійно зробити. Можливо, якось звернулася до нього і він гостро це сприйняв", - припускають люди.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115 ч.1 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення