В Дніпрі іноземець зарізав двох чоловіків у кафе

У Дніпрі затримали іноземця за вбивство двох місцевих жителів. Зловмисник під час конфлікту наніс кілька ножових поранень 51 і 56 – річним чоловікам, від отриманих травм останні померли в лікарні. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на "Інформатор".

Повідомляється, що злочин стався 9 жовтня, близько 23:40 в одному із закладів по вулиці Матлахова.

Як встановили поліцейські, між працівником закладу і двома відпочиваючими виник конфлікт, в ході якого зловмисник схопив з кухонного столу ніж і завдав поранення потерпілим. Чоловіків госпіталізували в лікарню з тілесними ушкодженнями, від отриманих травм потерпілі померли.

Працівники Новокодакского відділення поліції протягом двох годин розшукали і затримали зловмисника, ним виявився 52-річний громадянин Азербайджану.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження по параграфу 1 частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомленні йому про підозру і обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення