В Дрогобичі помер чоловік, підозрюваний у вбивстві власного сина

Вчора, 7 серпня, близько 22.25 год., зловмисникові, який знаходився в ізоляторі тимчасового утримання, стало погано. Черговий викликав «швидку» та до її приїзду надавав йому домедичну допомогу. Проте лікарі, які приїхали за кілька хвилин, констатували смерть чоловіка. Про це повідомляє Варта 1

"За висновками судово-медичної експертизи, у нього сталася раптова зупинка серця”, — розповів т. в. о. начальника Головного управління Нацполіції у Львівській області, полковник поліції Тарас Сабанюк.

Як повідомлялося раніше, в Дрогобицький відділ поліції, 6 серпня, о 21.14 год., надійшло повідомлення про те, що у Підбузьку лікарню доставлений 37-річний житель одного із сіл району з ножовим пораненням у серце. Невдовзі він помер.

Працівники поліції встановили, що до вчинення злочину причетний 56-річний батько покійного. Між чоловіками виник конфлікт, оскільки син дорікнув йому за зловживання алкогольними напоями. Під час сварки батько вдарив сина ножем.

На момент затримання, зловмисник знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час освідчення у нього виявили в крові 2,9 проміле алкоголю.

Чоловік був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомили про підозру у вчиненні правопорушення за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення