В Естонії сталася кривава бійня на заправці, багато загиблих (фото)

У ніч на неділю, 7 червня, в Естонії поліція затримала 32-річного жителя столиці, який влаштував стрілянину на автозаправці в Пярнуському повіті. Двох людей було вбито, ще трьох, серед яких двоє маленьких дітей, важко поранено. Про це повідомляє естонське суспільне телебачення ERR.ee.

32-річний водій житель Таллінна на автомобілі Subaru потрапив в ДТП і покинув місце аварії. Після цього він дістався до автозаправки, де відкрив вогонь по мотоциклістові, який помер від отриманих поранень. Також він обстріляв автомобіль, в якому знаходилися чоловік, жінка і двоє маленьких дітей. Жінка загинула на місці, інші потерпілі були госпіталізовані з важкими пораненнями.

За даними естонського телебачення підозрюваний в скоєнні злочину працював медбратом в столиці і, очевидно, їхав на свою дачу, коли потрапив в ДТП.

Після скоєного вбивства злочинець спробував сховатися від правоохоронців в лісі, проте був затриманий. У затриманого є дійсний дозвіл на вогнепальну зброю. Мотиви його дій поки не встановлені. Раніше у цієї людини вже були проблеми із законом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення