В Естонії сталася страшна трагедія з українцем

У неділю, 21 червня, в Естонії близько четвертої години ранку сталася ДТП. Автомобіль Mercedes-Benz виїхав з дороги і врізався в опору моста. Про це повідомляє Eesti Rahvusringhääling.

"Автомобіль виїхав на зустрічну смугу, після цього в'їхав в дорожню огорожу, а потім в опору, що знаходиться на стадії будівництва моста. У результаті зіткнення автомобіль перекинувся на дах і впав на встановлені для будівельних робіт металеві конструкції", - пояснив оперативний керівник Пихьяської префектури Рахав Ярва.

В автомобілі був тільки 43-річний громадянин України, який помер від отриманих ушкоджень на місці події.

"На ділянці, де сталася ДТП, діє тимчасове обмеження швидкості 50 км/год. Обставини інциденту і пошкодження автомобіля вказують на те, що швидкість, швидше за все, була вище допустимої. На місці події слідів гальмування не видно", - зазначив Ярва.

За словами оперативного керівника, водій не був пристебнутий ременем безпеки, він знаходився в Естонії на підставі візи.

Раніше повідомляли, що на трасі Дніпро-Запоріжжя на кордоні з Солонянським районом легковик “Ніссан Максіма” врізався у вантажівку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення