В ГПУ документи з «архіву Януковича» не надходили - прокурор Куценко

 Громадське.ТВ

Генеральна прокуратура України на сьогоднішній день ще не отримувала матеріали від МВС по знайденому «архіву Януковича», якщо ці документи будуть доказовими, то їх долучать до матеріалів справи, про це заявив прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко.

«Якщо дійсно всі папери, про які сьогодні заявив Аваков, прийдуть до нас, то ми однозначно вивчимо ці документи. Що вони і якщо дійсно являють собою доказову базу за злочинами, які сьогодні інкримінуються Віктору Януковичу, то ми однозначно їх долучимо (до матеріалів справи - ІФ)», - сказав він на брифінгу в Києві.

За словами Куценка, фахівцям Генпрокуратури необхідно буде вивчити матеріали, «що за архів там сьогодні знайшли.»

«На сьогоднішній день, за наявною у мене інформацією, поки вони (документи - ІФ) до нас не надійшли», - сказав він. Куценко нагадав, що Янукович повідомлений про підозру по основній статті 255 Кримінального кодексу - тобто створення та організації діяльності злочинного угруповання.

«І ми це не скасовували, все працює, підозра у нього є», - додав він.

Раніше на засіданні Кабміну міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що вдалося знайти архіви документів колишнього президента України Віктора Януковича і членів його сім'ї, які допоможуть розслідувати припустилися ними злочину

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення