В Херсоні підлітки пограбували літню жінку (фото)

В Херсоні підлітки напали на літню жінку, відібрали сумку та втекли. Переслідувати їх ринувся свідок події на автомобілі. Про це повідомили у ГУНП Херсонської області.

Жіночі крики про допомогу почув водій автомобіля, що проїжджав поруч. Він побачив, як двоє невідомих хлопців вирвали сумку у жінки. Чоловік одразу зателефонував до поліції та почав переслідувати на автівці грабіжників. Зловмисники кинули сумку в кущі та почали тікати. Але в цей момент їх зупинили патрульні. Згодом на місце події приїхала слідчо-оперативна група.

З’ясувалось, що двоє неповнолітніх побачили на вулиці 73-річну жінку. Один з них вирішив пограбувати її, наздогнав та вирвав сумку, в якій були гроші, мобільний телефон та документи. Коли хлопці почали тікати, то побачили, що за ними прямує автомобіль та викинули сумку.

Правоохоронці знайшли її та повернули потерпілій. 17-річного підозрюваного та його 13-річного друга доставили до відділу поліції.

Слідчі відкрили провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України "Грабіж". Вирішується питання про оголошення 17-річному хлопцю про підозру в скоєнні злочину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення