В Індії батьки живцем поховали новонароджену доньку

В Індії батьки вирішили, що немовля, яке з'явилося на світ на два місяці раніше встановленого терміну, народилося мертвим і помилково його поховали. На жаль, дитину врятувати не вдалося. Про це повідомляє The Indian Express.

У лікарні, в якій народилася дитина, було відсутнє реанімаційне відділення для новонароджених. Медики порадили молодим батькам доправити недоношену дочку в приватну клініку.

Як заявили батьки дитини, по дорозі вона перестала подавати ознаки життя і вони вирішили, що дочка померла. Тоді подружжя поховало дитину.

На наступний ранок дівчинку виявив перехожий Манубхай Бхабхор, який почув її плач. Він покликав сусідів, які допомогли відкопати новонароджену.

Дитину доправили до лікарні.

"Ми не знали, хто поховав її тут, але дитина була живою і дихала, і ми хотіли переконатися, що вона вижила. Вона була така мала, що ми могли тримати її в долонях", - розповів Бхабхор.

Лікарі виявилися безсилі - через 30 годин дівчинка померла.

Нагадаємо, що в Індії за дочкою повинно бути сплачено великий посаг. Також подекуди, побоювання виплати великого приданого призводить до того, що батьки позбуваються плода дівочої статі, або навіть вбивають новонароджених дівчат.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення